A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чопський заклад загальної середньої освіти І- ІІІ ступенів № 1
Чопської міської ради Ужгородського району Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошення

Шановні батьки майбутніх першокласників!

15:55 12.05.2020

КАРАНТИН "Попередження коронавірусу"

З метою недопущення занесення і поширення COVID-19, враховуючи постанову КМУ від 11.03.2020 року №211, рішення Регіональної комісії з питань ТЕБ та НС та План протиепідемічних заходів у м. Чоп щодо запобігання виникненню і поширенню випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом, членами комісіїз питань ТЕБ та НС було вирішенои призупинити з 12 березня по 03 квітня 2020 року навчання в загальноосвітніх школах.

09:48 12.03.2020

У Чопській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 пройшов конкурс художньої самодіяльності “Здрастуй, Казко!!!”

  5 березня у Чопській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 проведено традиційний конкурс художньої самодіяльності серед учнів початкової ланки “Здрастуй, Казко!!!”. У конкурсі взяли участь  учні 5-6 класів. Усі учасники конкурсу вразили присутніх майстерною грою, веселими піснями, захоплюючими танцями та вишуканими сценічними костюмами. Журі високо оцінило всіх учасників конкурсу, подякувало класним керівникам за якісну підготовку учнів та пошив сценічних костюмів. Усіх відзначили подяками. Батьки, діти і всі присутні отримали масу позитивних емоцій та задоволення.

10:46 06.03.2020

Гордість школи

 Мабуть, немає такого учня, котрий не хотів би бути відмінником. Проте аж ніяк не кожному це вдається. Бо вчитися на “відмінно” впродовж багатьох років — дуже копітка, а часом і виснажлива праця. Хто ж  вони такі чопські відмінники? Це хлопці й дівчата, які легко й швидко засвоюють навчальний матеріал з усіх шкільних предметів, беруть участь в олімпіадах і конкурсах та займають там призові місця. Це учні, котрі у подальшому стануть науковцями, юристами, медиками, економістами,  архітекторами, інженерами тощо. Учні, котрі прославлять наше місто не лише в Закарпатті та Україні, а й поза її межами.

10:52 03.03.2020

Міжнародний День рідної мови

     24.02 в Чопській ЗОШ №1 пройшли заходи, присвячені Міжнародному Дню рідної мови. Проведено виховні години "Мова - душа народу", флешмоб "Розмовляй українською", виставка газет.

13:51 25.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора