A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чопський заклад загальної середньої освіти І- ІІІ ступенів № 1
Чопської міської ради Ужгородського району Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський олімпійський урок та тиждень.

Упродовж 6-10 вересня у Чопському ЗЗСО №1 було проведено спортивні заходи у рамках Олімпійського тижня та Олімпійського дня: «Веселі старти», перетягування канату, біг на 60 м., волейбол, футбол, підтягування на турніках та інші.

15:18 13.09.2021

День фізичної культури та спорту

10 вересня до Дня фізичної культури та спорту практичним психологом Федчик Т.М. з учнями 7-х класів було проведено години психолога на тему : «Твоє життя- найвища цінність!» . Мета: збереження фізичного та психічного здоров‘я дітей. Говорили про те, що таке здоров‘я для кожного з нас; проведено анкетування , тренінгову вправу « Руйнівник здоров‘я», під час виконання якої підлітки працювали в групах, визначали фактори, які руйнують їх здоров‘я; чинники, які сприяють нормальному розвитку . Наприкінці заняття учні представили свої творчі проекти.

15:26 10.09.2021

День цивільного захисту в школі

Сьогодні, 12 травня, у школі відбувся День цивільного захисту. Основна мета заходів цього дня –  вироблення в учнів умінь, навичок  грамотно і чітко діяти в різних  надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров’я і життя; формування та розвиток в учнів високих морально-психологічних якостей: відваги, витримки, ініціативи та кмітливості, взаємодопомоги, постійної готовності правильно діяти при загрозі чи виникненні надзвичайних ситуацій; практична перевірка вміння та навичок учнів користуватися засобами індивідуального  захисту, виготовляти найпростіші засоби захисту органів дихання,  надавати першу домедичну допомогу. Учителі протягом дня провели відкриті уроки у цікавій та змістовній формі. А також учні мали змогу переглянути навчальні мультфільми та фільми; практично ознайомитися із засобами індивідуального захисту.

15:47 12.05.2021

День пам’яті та примирення

В Чопському закладі загальної середньої освіти I - III  ст. №1 пройшли виховні години, уроки- бесіди, зустрічі з військовими, виставка літератури, присвячені Дню пам’яті та примирення.

11:40 12.05.2021

Години психолога

Години психолога з учнями 5-6 класів на тему: « Стрес. Як з ним впоратись?» Говорили про стрес, дистрес, його симптоми, джерела виникнення. Вчилися, як з ним боротися, як організувати свій день для того , щоб вплив стресу на організм дитини шкільного віку був мінімальним. Також вчилися само підтримці через вправи на візуалізацію.

13:10 07.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора