A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чопський заклад загальної середньої освіти І- ІІІ ступенів № 1
Чопської міської ради Ужгородського району Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень безпеки дорожнього руху

Протягом тижня (15.11 - 22.11.2021) в Чопському ЗЗСО 1 проведено "Тиждень безпеки дорожнього руху". Проведено: виховні години, відеолекції, відкриті уроки " Безпека на дорозі." Проведено практичний баркемп "Що робити на місці ДТП", де йшлося, про надання першої медичної допомоги. Учнівським самоврядуванням з учнями 1-3 класів школи проведено навчальні ігри " Азбука доріг".

12:35 22.11.2021

Всесвітній День психічного здоров'я

До Всесвітнього дня психічного здоров‘я, який відзначається 10 жовтня, практичним психологом Федчик Т. М. було проведено розвиткові заняття з учнями 5-класів. Спілкувалися на тему почуттів, які виникають у період життєвих змін, про психічну складову здоров‘я людини, виконували вправи, які сприяють успішній адаптації.

10:04 12.10.2021

Адаптація першокласників

З приходом до школи дитина починає відчувати, що її відносини з іншими людьми змінилися. Якщо приналежність до сім‘і сприймається дитиною, як дещо постійне, то приналежність до класу носить дещо інший характер. Дитина зіштовхується з вимогами досягнення успіху, конкуренцією, ворожістю, авторитетами, які спочатку здаються чужими, втрачає своїх деяких друзів. В школі дитина розуміє, що їй прийдеться брати на себе більше відповідальності, якщо вона хоче побудувати гарні стосунки з оточуючими. Психологом Федчик Т. М. на групі  продовженого дня з першокласниками було проведено вправу, в якій діти будували «Містечко спокою» з Лего, котре розмістили на вибраних ними зонах, що уособлювали зв‘язок з природою і давали відчуття щастя: жовтий колір- пісок-пляж; зелений- трава-галявина; блакитний-вода-море. В Містечку діти збудували велодоріжки; затишні будиночки, захисні  дахи; басейни , зони для відпочинку, різнобарвні міцні кораблі. Так діти через гру мали можливість відчути спокій поряд з іншими.

15:37 30.09.2021

Виставка - конкурс \\\

30 вересня в нашій школі відбулося справжнє свято краси і фантазії, виставка осінніх композицій. 

13:26 30.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора