A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чопський заклад загальної середньої освіти І- ІІІ ступенів № 1
Чопської міської ради Ужгородського району Закарпатської області

Тиждень початкових класів

Дата: 03.03.2021 09:29
Кількість переглядів: 148

З 22 по 26 лютого у Чопській ЗОШ l-lll ступенів №1 проходив тиждень початкових класів.


Метою проведення тижня було у пошуках додаткових матеріалів із запропонованих тем, формування навички спілкування, розвитку творчого мислення, розширення кругозору учнів, залучення якомога більшої кількості учнів до творчо-пізнавальної діяльності. Всі вчителі творчо і відповідально підійшли до підготовки та проведення заходів тижня. Робота була спланована так, щоб заходи охоплювали різні види діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними і сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дитини.

У 1-А класі (вчитель Мучичка О. Ю.) пройшов урок з математики "Додавання і віднімання чисел на основі нумерації"

  

У 1-Б класі (вчитель Гаврилюк-Харжевська Н. Р.) пройшов урок з математики "Дециметр - одиниця вимірювання довжини"

  

У 2-А класі(Німців О. М.) пройшов урок з математики на тему "Вправи і задачі, які вимагають використання таблиці множення і ділення з числами 4-6".

 

У 2-В класі (вчитель Іжик М. Б.) був відкритий урок з математики "Таблиця ділення на 6"

  

У 4-А класі (вчитель Ліснічук Л. В.) діти на уроці  літературного читання ісценували казку-п'єсу Н. Шейко-Медведєвої "Лисиця, що впала з неба".

 

У 4-Б класі (вчитель Оліферчук Г. В.) діти на уроці математики знайомилися із поняттям "дріб" та вчилися знаходити число за величиною його дробу.

  

У 3-А(Ліпчей М. В.) і 3-Б (Балог Л. П.) були проведені уроки з ЯДС на теми:"Водні об'єкти та явища" та "Агрегатні стани води", на яких діти досліджували всі стани води, ознайомлювалися із колообігом води в природі, закріплювали знання про значення води в житті людини.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора